Mac Link´s hund- och kennelverksamhet har ett litet gediget utbud av kurser och tjänster. Ett utbud som vuxit fram genom många års erfarenhet av jobb med hund. Kurserna hålls mestadels i Mölnlycke där vi är såväl utomhus som inomhus.

Som uppfödare har jag lärt mig vikten av att valpköpare så tidigt som möjligt får en bra förståelse för och kunskap om sin valp. Det är viktigt för relationen och tilliten mellan valpen och människorna.  

Som trimmare och hundmassör har jag förstått att för att hunden ska må så bra som möjligt så bör man kunna sköta om sin hund på ett värdigt och funktionellt sätt, det har man nytta av i alla tänkbara situationer. Detta är något som behöver tränas och byggas upp redan från valpstadiet. Hantering och tillit går hand i hand och ingenting som finns där av sig själv. En trygg relation innebär till exempel att jag får hantera hunden och att den alltid litar på mig. Jag bygger relation och samarbete genom att få den att förstå att jag har en viktig roll i dess liv: Det är jag som har resurserna, allt gott går igenom mig.

Mitt stora intresse för hund har gjort att jag skaffat mig ett brett kunskapsområde. Allt från inlärnings och beteendepsykologi till anatomi och funktionalitet.

Kurserna har få deltagare och bygger på individuell hjälp och träning med tips och råd för just dig och din hund.

Vill du se vårt kursutbud läs här: Kurser

Vill du veta mer om min teoretiska och praktiska bakgrund? Läs mitt hund-CV här.

Följ oss gärna på Facebook under Mac Link’s hund och kennel verksamhet.

https://www.facebook.com/maclinks.se?ref=hl