Vi bor i Mölnlycke ca 1 mil öster om Göteborg, tillsammans med vår peppar/salt dvärgschnauzrar.

Sussie har hållit på med dvärgschnauzer sedan 1985. Ted kom in i bilden något senare. Vårt liv kretsar mer eller mindre runt dessa små fyrbenta. Hos oss finns det trevliga, snygga och välmående dvärgschnauzrar.

Vi har alltid varit engagerade och aktiva för att hålla  våra kunskaper om hundar och i synnerhet Dvärgschnauzer uppdaterad. Då vårt mål är att föda upp sunda och exteriört bra hundar som har ett brett användnings område. Kenneln är innehavare av Svenska Schnauzer & Pinscher klubbens uppfödarmedalj, förtjänst tecken i silver och guld.

Våra dvärgar är aktiva och glada hundar som gillar lydnad, agility och utställningar. Ja, de är helt enkelt hundar som älskar att få hänga med sin husse och matte.

Vi träffar alla våra nya valpköpare innan valpen flyttar till sitt nya hem. Speciellt under det första året lägger vi ner mycket tid på våra valpköpare då vi anordnar valpkurser och pälsvårdskurser. Självklart så finns vi i bakgrunden för att ge stöd och råd. Läs mer under valpar och Kurser.

Välkommen att tassa runt på våra sidor för att bekanta dig med oss och våra hundar!

Sussie & Ted